Praktijkinformatie

routebeschrijving

Als je met de auto komt, kun je parkeren op de Heidesteinplaats. Als je de straat inrijdt, is dat meteen rechts onder een poort door.

Openbaar vervoer:

De bushalte is bij het winkelcentrum. Als je met de trein komt, moet je uitstappen bij Vleuten en dan is het ongeveer 20 min lopen.

openingstijden

maandag 10.00 – 17.00 uur
dinsdag    10.00 – 17.00 uur

Werkwijze

Na een telefonische aanmelding of aanmelding per mail zal in een telefonisch consult bekeken worden of jouw klachten passen binnen het aanbod van de praktijk.  Als er sprake is van een (chronische) depressie of trauma en er is plaats op de wachtlijst dan worden een aantal gegevens genoteerd (NAW, telnr ed) en kom je op de wachtlijst voor behandeling. Als de wachtlijst te lang wordt, zullen we adviseren om een psychotherapeut in de omgeving te zoeken.

Bij het eerste gesprek moet je het volgende meenemen: een schriftelijke verwijsbrief van de huisarts, een identiteitsbewijs en jouw zorgverzekeringspas. In het eerste gesprek zullen jouw klachten, hulpvraag en achtergrondinformatie besproken worden. Op basis van deze informatie wordt een behandelplan gemaakt. Aan het begin en einde van de behandeling nemen we een vragenlijst af, meestal de OQ-45. Zo wordt het effect van de behandeling gemeten.

wachttijd

De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten.

Contracten en vergoedingen

Psychologische hulp wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Het eigen risico is € 385,-. U heeft een verwijsbrief nodig van de huisarts voor de bggz of sggz. Met de volgende zorgverzekeraars hebben wij een contract:

  • Achmea groep
  • CZ groep
  • DSW
  • VGZ groep
Klachtenregeling

Mocht u klachten hebben , bijvoorbeeld over de behandeling, dan kunt u deze met ons bespreken. Komen we er samen niet uit, dan kunt u een klacht indienen. Op de website van de LVVP staat uitgelegd hoe u dat kunt doen.

Kwaliteitsstatuut

In de praktijk is een goedgekeurd kwaliteitsstatuut aanwezig en is hier te downloaden.

meer lezen:   http://www.lvvp.info

privacystatement

De praktijk heeft een privacystatement. Die is hier in te zien.

No show beleid

Wij verzoeken u, wanneer u verhinderd bent, dit zo spoedig mogelijk te melden. Op die manier kan ik iemand anders op het vrijgekomen tijdstip behandelen.

Verhinderd?

Meld het uiterlijk 24 uur (1 dag) van tevoren. U kunt hiervoor contact opnemen met mij: telefonisch, via whatsApp of SMS of een mail sturen.

Voor afspraken die minder dan een (24 uur) werkdag van tevoren worden afgezegd, geldt een No-Show-tarief.

Bij de eerste keer no show hanteer ik een tarief van €25,00.
Bij de tweede keer no show hanteer ik een tarief van € 40,00.
Bij de derde en daaropvolgende keren no show hanteer ik een tarief van € 50,00.

Een afgezegde afspraak wordt niet vergoed door uw verzekering.